Nieuws over de status van Het Nerg

Vanaf 1 januari 2014 worden alle bijeenkomsten georganiseerd door Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI). U kunt vanaf die datum lid worden van deze beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten i.p.v. het Nerg.

Het NERG is namelijk sinds 1-1-2014 een slapende vereniging, waarbij de contributie voor de leden op 0 Euro wordt gesteld. Dit betekent juridisch (voorlopig) dat de vereniging gewoon blijft bestaan en het huidige bestuur dus ook. Voor meer informatie, klik hier.

Welke voordelen heeft het KIVI lidmaatschap voor u? Allereerst bevindt u zich in goed gezelschap: ruim 20.000 ingenieurs gingen u voor en hebben de waarde van ons netwerk ontdekt. Door de vele activiteiten die uw vakgenoten organiseren bent u in staat uw vakkennis op te frissen, daar verder in te groeien en in contact te komen met tal van ingenieurs en met de bedrijven waar zij werkzaam zijn. Dat brengt uw netwerk en uw carrière in beweging! Via ons ledenboek, voor leden altijd digitaal te raadplegen, krijgt u rechtstreeks contact met wetenschappers, projectmanagers, hoogleraren, coaches, directeuren en CEO’s van zowel MKB-bedrijven als multinationals. Veel van deze ingenieurs zijn actief in de 65 verschillende afdelingen die KIVI rijk is. Dit betekent dat experts onze activiteiten organiseren.

Bron: https://www.kiviniria.net/

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.