Lidmaatschap

Vanaf 1 januari 2014 kunt u zich niet meer aanmelden voor een Nerg lidmaatschap. Vanaf die datum kunt u lid worden van het Kivi Niria.

Meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website van het Kivi Niria.

Lidmaatschap
Een carrière lang profijt van KIVI

Welke voordelen heeft het KIVI lidmaatschap voor u? Allereerst bevindt u zich in goed gezelschap: ruim 20.000 ingenieurs gingen u voor en hebben de waarde van ons netwerk ontdekt. Door de vele activiteiten die uw vakgenoten organiseren bent u in staat uw vakkennis op te frissen, daar verder in te groeien en in contact te komen met tal van ingenieurs en met de bedrijven waar zij werkzaam zijn. Dat brengt uw netwerk en uw carrière in beweging! Via ons ledenboek, voor leden altijd digitaal te raadplegen, krijgt u rechtstreeks contact met wetenschappers, projectmanagers, hoogleraren, coaches, directeuren en CEO’s van zowel MKB-bedrijven als multinationals. Veel van deze ingenieurs zijn actief in de 65 verschillende afdelingen die KIVI rijk is. Dit betekent dat experts onze activiteiten organiseren.

Wij informeren u gratis via De Ingenieur en Technisch Weekblad (wekelijks). Hierin verschijnt niet alleen geregeld nieuws van (leden van) KIVI, u leest hier ook de actualiteiten en de achtergronden van uw vakgebied. Studentleden, leden die het overgangstarief betalen en leden in het buitenland ontvangen het Technisch Weekblad digitaal. Andere leden ontvangen het weekblad per post.
In deze bladen verschijnt niet alleen geregeld nieuws van (leden van) KIVI, maar u leest hier ook de actualiteiten en de achtergronden van uw vakgebied. Met onze tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief informeren wij u over belangrijke activiteiten van zowel KIVI als derden. Deze activiteiten zijn voor leden vaak gratis.

Maar daarmee houdt het lidmaatschap niet op! Naast deze voordelen bieden we u ook aanzienlijke korting op vakbladen en verzekeringen, loopbaanbegeleiding door ingenieurscoaches, trainingen verzorgd door het KIVI Centre of Excellence, juridisch en salarisadvies, gratis lidmaatschap van twee afdelingen, advies bij werken in het buitenland en studiesubsidie.
En dat alles voor slechts 137,50 euro per jaar (studenten 44 euro per jaar)!