Boek OVERSCHAKELEN – Het verhaal van Philips’ Telecommunicatie Industrie

Geachte Nerg lezer,

Mogelijk had u al vernomen over de komst van het boek “OVERSCHAKELEN – Het verhaal van Philips’ Telecommunicatie Industrie”, misschien ook nog niet.

In maart 2014 zal het verschijnen, maar nu reeds is er de gelegenheid om met beduidend voordeel (€22,50 i.p.v. €29,95) op het boek in te tekenen via de website van de uitgever, www.uitgeverijvanwijland.nl. Zie voor details de website (klick op Verwacht of de afbeelding van de omslag links). De voorintekening is begrensd tot 15 januari 2014.

Het boek is geschreven door kenners van het bedrijf en haar producten:
– Rom van der Schaaf (hoofdredacteur)
voor Huis- en Bedrijfstelefonie en U-systemen,
Hans van Kampen
voor Telegrafie en Data Switching, Wolter Lemstra en Jelle Hospes voor Openbare Telefonie (PRX en 5ESS), inclusief de periode van AT&T en Lucent Technologies,
en tot slot
– André van Daal
voor de algemene geschiedenis van het bedrijf. Hiermee hebben zij een grote bijdrage geleverd aan de geschiedschrijving van een belangrijke industrietak.

Uw adres wordt eenmalig door ons gebruikt om onze contacten en mogelijk geïnteresseerden op te hoogte te brengen van dit voordelige aanbod.

Hoort zegt het voort!

Het staat u vrij om bekenden en oud-collega’s, die mogelijk ook interesse hebben voor dit boek, tevens op hoogte brengen. Onze lijst met contacten is namelijk beperkt.

Met vriendelijke groeten,
namens de Werkgroep Geschiedenis PTI

Jaap Groeneveld
eindredacteur

tel. 035-538 1609
bgg 06 – 2349 4690

Dit bericht is geplaatst in extern met de tags , . Bookmark de permalink.